Дилиън Уайт: Защо да подценявам Оскар Ривас? Този човек е опасен

Победата над Оскар Ривас тази вечер ще осигури на Дилиан Уайт временната титла на WBC и ще му гарантира дългоочакван шампионски двубой срещу Дионтей Уайлдър.

Уайт няма да подценява съперника си, тъй като той е способен да го победи по пътя си към битка за титлата.

„Не подценявам никого. Тренирам усилено за всеки двубой. Насилието в този спорт ме вълнува. Така че, тренирам заради него. Разбирате ли ме какво имам предвид? Обичам го. Заради това тренирам и съм готов. Защо изведнъж да пренебрегвам някого в кариерата? Както казах, Оскар Ривас е опасен.

Погледнете го. Той има страхотен екип. Той тренира в Колумбия, и там и тук. Той пристигна във Великобритания, за се приспособи към часовата разлика. Провел е стотици битки при аматьорите. Но това не означава нищо. Това е бой. И ако има едно нещо, което умея да правя, е да се бия. Бия се през целия си живот. Всеки, който ме познава, ще ви го каже. Не умея много други неща, но знам как да се бия. „
5 коментара

 1. Съчмата юли 20, 2019 12:52 am  Отговор

  Приятели как мислите Ривас дали има дори и минимален шанс за победа ?

  • Иво юли 20, 2019 1:30 am  Отговор

   Малко клише ама в неговия случай важи на 100% трябва да пусне ръцете, ако ли не няма никакъв шанс. Срещу Джинингс в голям част от боя беше много статичен, ако и сега е така никакъв шанс. Казват че е имам някакъв физически проблем, може кой знае…

  • Митко юли 20, 2019 4:28 pm  Отговор

   Според мене шансовете му не са никак малки, ако се гледа реално на нещата без съдийски ограбвания. Уайт просто е доста надценен боксьор и го имат за супер фаворит доста хора.

 2. Иво юли 20, 2019 1:02 am  Отговор

  Гледах няколко интервюта на Уайт нещо ми изглежда много меланхоличен дано си остане така и след боя….

 3. Васил юли 20, 2019 8:27 am  Отговор

  Важното е да стане хубав двубой,а и е рано от 10,но сутринта пак трябва да се става за Мани.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *