Дилиън Уайт: Дори ако Джошуа загуби 10-сет пъти, аз пак ще искам да се бия с него
Британският претендент в тежка категория Дилиън Уайт се надява неговият бивш съперник Антъни Джошуа да се завърне на ринга с пълна сила.Джошуа беше нокаутиран от Анди Руиз младши на 1 юни в „Медисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк, САЩ.

Джошуа бе повален четири пъти в нокдаун, преди срещата да бъде прекратена в седмия рунд и Руиз да си тръгне със световните титли на IBF, IBO, WBA (супер) и WBO в тежка категория.

„Не мисля, че Джошуа е пoдценил Анди Руиз младши, ако не нещо друго той беше прекалено любезен,“ каза Уайт пред Sky Sports.

„Руиз младши е такъв приятен човек и Джошуа му даде коланите си, за да се снима с тях. Не разбирам защо го направи при положение, че му предстоеше двубой с този човек. Всичко беше малко странно, включително поведението на Джошуа. Може би той просто не искаше да бъде повече шампион. Понякога хората изпадат в стрес и не могат да се справят със стреса постоянно да бъдат под прожвкторите 24 часа.

Но за британския бокс ще е най- добре, ако Джошуа се върне. Все още имаме неуредени сметки. Дори ако той загуби 10-сет поредни битки, аз пак ще искам да се бия с него. Надявам се, да се върне и да се върне по-голям, по-добър и по-силен. Малко ми е неприятно, че Анди Руиз младши го победи преди мен, но каквото-такова.“

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *