Дилиън Уайт: Баба ми може да нокаутира Том Шварц

Британският претендент в тежка категория Дилиън Уайт смята, че неговият сънародник Тайсън Фюри е трябвало да се бие с много по- сериозен опонент, отколкото е Том Шварц.

Фюри ще се изправи срещу Шварци в неделя в Лас Вегас, Невада, САЩ.

„Не знам как се самоопределяш за номер едно в тежка категория, а се биеш с Том Шварц, който е 56- ти в света и седми в Германия!“ каза Уайт за talkSPORT.

Не можеш да бъдеш най-добрият в света и да се биеш с Том Шварц. Фюри отказа да се бие със следващия ми опонент Оскар Ривас, за да се бие с нещастник. Фюри се мисли за хитър. Той продължава да мами феновете. Той говори глупости, обижда всички останали боксьори заради собствената си несигурност. Той знае, че се бие с нещастник и продължава да се държи, като че ли е най-добрият в тежка категория – но той не е.

Преди няколко седмици той публично ме предизвика и когато с радост приех предизвикателството му, той каза, че ще се бие с мен при условие, че WBC постави диамантения колан на линия. Когато организацията се съгласи и ни нареди да се бием за диамантения колан, той се уплаши. Жалко. Така че той не е боец, както твърди, не е циганския крал, а бягащ човек. Той е страхлив циганин. Надявам се, че IBC (Измислесния Боксов Съвет) ще му отнеме престижния измислен колан и ще го извади от измислената си ранглиста.

Том Шварц е нещастник. Ако Фюри не го нокаутира през първите няколко рунда, ще е ужасно. Баба ми може да нокаутира Шварц. Той е страливец. Гледайта срещата му със Сенад Гаши. Гаши е гастрольор, а Том Шварц се отказа в битката срещу него. Ако Шварц победи Фюри, това ще бъде най-голямата изненада в историята на бокса. Всъщност това ще бъде най-голямата изненада в историята на спорта. Ако Фюри има дори грип, треска или остане с една ръка, той пак трябва да победи Шварц! Срещата е напълно безмисленна. Как може такъв двубой да е основно събитие в Лас Вегас? Това е пълен ташак.“
5 коментара

 1. Ivan откривателя юни 15, 2019 10:51 am  Отговор

  Абсолютно вярно!

 2. Митко юни 15, 2019 11:23 am  Отговор

  След сътресението което Уайлдър му причини нормално да се боксира със някой гастрольор. Уайт е напълно прав. ;]

 3. Иво юни 15, 2019 12:29 pm  Отговор

  IBC е добро попадение:D

 4. k юни 15, 2019 8:44 pm  Отговор

  Не ми харесва Уайт , но коментара му е много точен. И наистина да избереш противник 50 и нещо в ранг-листата не говори добре за теб, ако казваш, че си №1 в света, а те провъсгласяват за най-добрия в тази ЕПОХА. Освен собствените ти думи и мнения на промоутърите ти няма друго. Но да бягаш от битки с топ-10 и да отидеш под топ-50 на мен лично ми говори за страх или да си поддържам статута, като се бия с таксиджий. Това не е поведение за най-добрия на нашата ЕХОХА.

  • Иво юни 15, 2019 8:55 pm  Отговор

   Че кой може да е номер 1 ако не човека победил номер 1?

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *