Дилиън Уайт: Американските и британски фенове биха искали да ме видят как нокаутирам Дионтей Уайлдър

Претендентът в тежка категория Дилиън Уайт е останал изненадан, когато бившият шампион Дионтей Уайлдър го посочи като бъдещ противник.

В продължение на две години Уайт преследва Уайлдър да му даде шанс да се бие за титлата на WBC. Но „Бронзовият бомбардировач“ не прояви никакъв интерес към такъв двубой.

Уайт, който все още смята Уайлдър за страхливец, е готов най-накрая да се изправи срещу него на ринга.

„Тайсън Фюри няма да се бие с него, така че срещу кого друг може да изкара пари? Дионтей Уайлдър изобщо не представлява голяма атракция. Дори когато беше шампион в тежка категория, той не можеше да разпродаде залите и мисля, че е участвал само в няколко платени събития. Всичко, което прави, е да тича наоколо и да говори глупости,“ каза Уайт.

„Дионтей Уайлдър е страхливец. По принцип сега той няма какво да губи. Когато бях претендент, преминах през ада, опитвайки се да го накарам да се изправи срещу мен, а той не го направи. Затова ще преследвам световната титла. Това е добра битка, битка, която ме интересува, но той трябва да е в такт с мен.

Честно казано искам да го победя. Лично аз не го харесвам. Мисля, че той е лош посланик на спорта. Сигурен съм, че американските и британските фенове биха искали да ме видят как го нокаутирам. Ще бъде война. Аз ще изляза на ринга, за да го нокаутирам.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *