Джъстин Уилис: Преди бях пирон, сега съм чук
Джъстин Уилис вижда в посредстоящата си среща срещу Къртис Блейд възможност да затвърди мястото си в тежка категория.Срещата между двамата ще се проведе на 23 март на турнира UFC Fight Night 148 в Нашвил.

„Аз съм завършен ММА боец и подобрявам уменията си с всеки изминал ден. Хората смятаха, че Марк Хънт ще ме превъзхожда в ударната техника. Дори някой като Брок Леснар не пожела да се бие в стойка с него, а го сваляше в партер. Къртис Блейдс направи същото. Според мен това е малодушие. Ние сме част от игра, в която убиваш или те убиват. Дълбоко в себе си осъзнах, че съм по-добър страйкър от Хънт. Точно както чувствам, че съм по-добър от Къртис Блейдс в борбата. Това е аспект, в който вложих много години упорити тренировки като пирон. В момента, след дълги години тренировки с Кейн Веласкес и Даниъл Кормие, станах чук.

Хората ще дойдат, за да ме гледат. Те ще дойдат не за гледат този човек, който е скучен не само в боя, но и в личен план. Той е просто досаден тип. Хората искат да ме гледат. И това е факт,“ – каза Уилис.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *