Джо Роган обсъди двубой между Франсис Нгану и Анди Руиз младши

Коментаторът на UFC Джо Роган обича да обсъжда евентуални битки между боксьори и ММА бойци.

Направи го само преди няколко седмици, когато той разсъждава над двубоя между световния шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър и претендента на UFC в тежка категория Франсис Нгану. И сега, Роган го направи отново, този път обсъди двубой между Нгану и новия обединен шампион в тежка категория Анди Руиз младши.

„Анди Руиз e много по-добър боксьор. Много, много по-добър боксьор. Разликата е огромна. Той има над 100 мача при аматьорите. Хората биха искали да видят среща между него и Нгану, както искаха да видят срещата между Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър. Между двете срещи има известно сходство, защото Макгрегър нокаутира опонентите си в ММА, а Мейуедър е най-великият боксьор на всички времена. Той може би е най- добрият дефанзивен боксьор, който някога съм виждал. Флойд отнесе няколко удара в срещата.

Нещото, което трябва да знаете за Франсис е, че не трябва да му позволяваш да те удря, дори и с големи ръкавици. Видяхме как Конър успя да вкара ъперкът на Флойд. Ударът беше добър, но Конър не разклати и не свали Флойд. Какво ще се случи ако Нгану удари така някой на ринга? Не ми пука кой си ти, защото ако те те удари с ляво кроше така както удари Алистър Оверим, тогава си дотам. Никой няма да оцелее след такъв удар. Показалатен е начниът, по който той нокаутира Кейн Веласкес след къс ъперкът, а Каин, сякаш дори не знаеше, че е ударен. Нгану удря нелепо тежко. Лудост е мощта, която притежава.

Ако той беше пробил в бокса кой знае докъде би стигнал. Можеше да е световен шампион в тежка категория.“
2 коментара

  1. ludmil юни 7, 2019 1:48 am  Отговор

    Щом Уайлдър може да е шампион, тогава и Нгану би могъл

  2. Иво юни 7, 2019 2:51 am  Отговор

    Чух гора да казват че Канело може да мине в тежка и да бие Руиз, Роуган трябва да се постарае още за да може да звучи по абсурдно.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *