Джо Джойс нокаутира Карлос Такам в шестия рунд

Преди малко на SSE Arena в Лондон, Англия олимпийския сребърен медалист Джо Джойс се доближи до битка за световната титла в тежка категория след като нокаутира в шестия рунд Карлос Такам.

Джойс е най-високо класирания претендент е ранглистата на WBO. Настоящия задължителен претендент на WBO, Александър Усик, ще се изправи срещу световния шампион Антъни Джошуа на 25 септември.

От самото начало на битката Джойс зае центъра на ринга. Той започна да работи с джеба си като се опита да натисне съперника си на въжетата. Но Такам не спря да се движи, а тежките му овърхенди често попадаха в Джойс, който обаче не се смути, а продължи да пресира съперника си.

Във втория рунд Такам започна да нанася удари в тялото на Джойс след което лявото му кроше попадаше в неговата глава. Джойс действаше спокойно и не спираше да тормози Такам с джеба си като нанасяше и десен прав.

Двамата си размениха много тежки удари в четвъртия рунд. Джойс също започна да нанася удари в тялото на Такам като това започна особено да си личи в петия рунд. Такам започна да диша по- трудно, стана по- муден, а ударите му започнаха да увисват.

В началото на шестия рунд Джойс нарани Такам с ляво кроше. Такам се опита да отвърне, но Джойс не се отдръпна, а продължи да нанася удари и в крайна сметка се намеси рефера, който прекрати побоя след като видя, че Такам отстъпва и не прави нищо, за да се защити.Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *