Джо Джойс има намерение да нокаутира Брайънт Дженингс

Сребърният медалист от олимпийските игри в Рио Де Жанейро през 2016 година Джо Джойс ще се върне на ринга в събота на 02 Арена в Лондон, Англия срещу бившият претендент за световната титла в тежка категория Брайънт Дженингс.

Джойс е уверен в успеха си:

„Чувствам се добре и напълно готов за тази битка. Имах добър тренировъчен лагер. Адам Бут ме научи на нови неща и аз наистина съм развълнуван, защото ми предстои голяма битка срещу сериозен противник.

Това е най-голямата битка в професионалната ми кариера досега.

Искам да продължа рекорда си със съотношение 100% нокаути и да стане 10-0. Искам да го нокаутирам, но няма да се разочаровам, ако го победя по точки. Просто искам да нокаутирам съперниците си.

Победителят от срещата между Даниъл Дюбоа е Нейтън Горман е вариант и да се надяваме, че ще имам време да се преоблека и да отида и да гледам срещата. Шансовете са 50-50. Дюбоа е много силен и ако намери Горман, той ще се окаже в беда, но Горман е много по-хитър.“
6 коментара

 1. Мирослав юли 11, 2019 12:26 pm  Отговор

  иска да се нокаутира сам ли ?

 2. Васил юли 11, 2019 12:35 pm  Отговор

  Заглавието кърти 🙂

 3. Гошо юли 11, 2019 2:16 pm  Отговор

  Дичко вместо и той да излиза в по-предни позиции утре ще се бие с някакъв рецидивист. Пет минути цъкам светофари, автобуси и трактори, за да мине коментара 🙂 . Ако може да се сменят картинките с такива от бокс и мма.

  • Иво юли 11, 2019 2:42 pm  Отговор

   Аз се надявах Головкин да вземе Дичко в неговия промушан и да го гледаме в по интересни битки в ДАЗН ама…

 4. Комар юли 11, 2019 3:18 pm  Отговор

  Дори няма да се затрудни за да го нокаутира предполагам

  • Ангел юли 12, 2019 4:12 am  Отговор

   Защото е нокаутирал наднормените старци Устинов и Стивърн ли? Или може би сред останалите му опоненти има класа, а не са тираджии и убитаци? Тоя не се е бил с НИКОЙ!!! Това не значи, че не може да победи – може! Но не виждам причина да се фаворизира толкова.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *