Джо Гусен – Уайлдър има наистина страховита ударна мощ

Непобедения боксьор в тежката категория Дионтей Уайлдър (32-0, 32 КО ) би трябвало да се изправи до края на годината срещу световния шампион на WBC Бърмейн Стивърн, стига той да се възстанови от контузията в ръката.

Докато мнозина фенове смятат, че Стивърн ще спечели срещата, благодарение наи-вече на своя игрови опит, треньорът Джо Гусен, вярва, че физиката и атакуващата мощ на Уайлдър ще се непреодолима пречка за Стивърн.

В началото на годината, Гусен успя да се увери в силата на Уайлдър,когато той успя да нокаутира още в първия рунд неговия възпитаник Малик Скот. Дионтей успя да го свали с базовата комбинация от ляв прав, десен прав.

Гусен смята, че ако Стивърн отиде на въжетата, както го направи на няколко пъти в предишните си две срещи срещу Крис Ареола, Уайлдър със сигурност ще има възможноста да го удари и то здраво.

“ Щом Крис Ареола е способен да го( Стивърн ) притисне на въжетата и да го разклати, то Уайлдър със сигурност ще го нарани наистина сериозно, ако успее да вкара дясната си ръка.“ – смята Гусен. “ Мисля, че той ( Уайлдър ) ще се опита да се възползва и от разликата в ръста и от далечна дистанция да вкарва ударите си. Смятам, че Дионтей има наистина страховита ударна мощ.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *