Джошуа Клоти – критиците явно са забравили, какви впечатляващи срещи направих през годините

Знаем, че Канело Алварес ще се бие през Декември и неговата среща ще бъде предавана по HBO. Но, не знаем на коя дата ще се случи това и кой ще бъде негов съперник. Макар, че в последно време се спекулира, че това ще стане на 6 Декември срещу Джошуа Клоти.

Евентуалният двубой буди присмех в мнозина фенове на бокса, а социалните медии бяха взривени от пристъп на негодувание.

От своя страна Клоти е обиден на критиците, и смята да ги опровергае с едно невероятно представяне.
Да, Клоти се представи ужасно срещу Мани Пакиао, но какво да кажем, за всички впечатляващи срещи, които направи през годините?

“ Не знам защо хората ме отъждествяват с една среща, явно са забравили, че се представих достойно и впечатляващо срещу покойния Диего Коралес, Заб Джуда, Мигел Кото и най пресния пример е страхотната победа, която записах над Антъни Мъндийн в Австралия. Така че аз съм готов.“

Клоти ( 38 – 4, 22КО ) не потвърди, че ще се бие с Канело, но заяви, че ако това се случи, той ще даде всичко от себе си, за да победи. Да, много от неговите впечатляващи представяния и победи са направени преди години. Той загуби от Кото, но мнозина продължават да вярват, че именно Клоти бе човекът, които заслужаваше повече победата.

Пред няколко месеца Джошуа развинти преминалия своя зенит Антъни Мъндийн пращайки го пет пъти на пода, за да запише лесна победа по точки.

Както и да е, Клоти се е бил само три пъти от 2010. В задачата се пита, дали той притежава все още кaчествата с които успя да стане световен шампион през вече далчената 2009.Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *