Джоузеф Паркър е възстановен и готов да се бие с Чисора

Според мениджъра Дейвид Хигинс, бившият шампион на WBO в тежка категория Джоузеф Паркър се е възстановил от предполагаемо ухапване от паяк.

Паркър е нетърпелив и готов да се върне на ринга до края на годината.

Новозеландецът се разболя и се оттегли от планираната битка срещу Дерек Чисора на 26 октомври на 02 Аренз в Лондон, Англия.

„ТОпределено той би се радвал да се върне на ринга до края на годината. Той се възстанови от ухвапването за три седмици и отново тренира, но това всъщност е въпрос към Еди Хърн. Той е промоутърът, а ние изпълняваме решенията му по най-добрия начин. Ние сме реалисти и само чакаме обаждане от Matchroom „, каза Хигинс.

„Джоузеф е в добро настроение и отново тренира. Видях британските медии да се подиграват с ухапването от паяка, но ние смятаме, че наистина е бил ухапан от паяк. Не съм експерт, но увахпването ще отслаби имунната ви система, и ще влоши вашето здраве. Започвате да се уморявате. Той получи забрана от лекарите да тренира три седмици. Не се заблуждавайте, искахме да се бием с Чисора, все още го искаме. Просто ще видим какво ще се случи.“
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *