Джордж Форман похвали ударната мощ на Даниъл Дюбоа

Боксовата легенда Джордж Форман твърди, че Даниъл Дюбоа е бъдещето на тежка категория.

Бившият световен шампион и един от най-страховитите нокаутьори в историята на бокса е удивен от ударната мощ на Дюбоа.

„Големият“ Джордж не може да дочака, за да види как новият „крал на нокаута“ Дюбоа ще се представи в събота в битката за вакантната титла на Великобритания срещу Нейтън Горман.

„Не виждам много опоненти, които могат да изкарат много рундове срещу него.

Очевидно е, че Даниъл Дюбоа върви по пътя на славата, каквато може да застигне само един истински нокаутьор от тежка категория,“ каза Форман.
4 коментара

 1. Гошо юли 12, 2019 2:09 pm  Отговор

  Естествено че ще го хвалиш, нали сте от един континент. Няма други боксьори за вас. Ще викам за Горман да приземи тази звезда.

 2. Митко юли 12, 2019 2:25 pm  Отговор

  Голяма част от нокаутите на хлапето са технически и къде подарени от съдиите за статистиката. Трябват му комбинации за да свали съперника. Аз него имам за кой знае какъв нокаутьор, но ми харесва стила му на боксиране. Атрактивен е. Отрицателното при него е че е тромав/бавен. Срещу Горман предполагам, че ще има тактическо надлъгване и няма да може да блесне много. Горман ще го разиграва и ще се опита да го вкара във късните рундове където Дюбоа най вероятно няма да има много енергия/тайминг. Прекалено мускулест ми се вижда, пък и е свикнал да прави по кратки мачове със нокаути.

 3. Георги юли 12, 2019 2:38 pm  Отговор

  Трябват му комбинации, щото масово противниците му играят ултразащитно. Как да вкараш чист нокаутиращ удар на Кевин Джонсън примерно? Друг пример за обратното – Дерек Чисора не е никакъв нокаутьор, но свали корав боксьор като Такам с единичен удар, щото стилът на камерунеца му даваше такива възможности. Това не е мерило.

 4. Митко юли 12, 2019 7:57 pm  Отговор

  Той пък какви противници е имал до момента, че ги изкара със ултра мега защита ? Само някакви торби и Джонсън беше нокаутиран от Джошуа за 2 или 3 рунда… “ Големия“ нокаутьор Паркър и той има бая нокаутирани бездарници като противниците на циганчето… Чисора си има тежък десен, друг е въпроса че не винаги може да го пласира и да оцели целта. Проследи му траекторията/замаха на удара, ако те натресе няма да знаеш на кой свят си. Не знам кой е по голям удряч този със деснячката където ги трупясва със един удар или онзи който хвърля комбинации от леви и десни и бодишотове да ги сваля. Сам си прецени.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *