Джордж Форман: Битката между Джошуа и Уайлдър би била най-голямата в историята на тежка категория
Легендарният бивш световен шампион в тежка категория Джордж Форман вярва, че обединителният двубой между шампионите Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър би могъл да се превърне в най-големия двубой в историята на тежка категория.„Уайлдър удари Бризил толкова силно, както ние правехме навремето. Той го удари толкова силно, че аз се затичах и се скрих под леглото си. Жена ми ме попита ‘Къде отиваш?’, аз й отговорих, ‘Не искам той да тръгне след мен’. Той е нокаутьор, истински нокаутьор,“ – каза Форман пред TMZ.

„Трудно е да се каже [дали Уайлдър притежава най- силен удар в историята на бокса]. Джо Луис беше най-големият нокаутьор. Уайлдър още развива подобна ударна мощ. Той удря много по-тежко, отколкото аз с дясната ръка – това е сигурно.

Никога не съм виждал някой да удря толкова силно с дясната ръка. Неговият удар с дясната ръка е изключително силен. Той най- вероятно би могъл да нокаутива всеки по всяко време в тежка категория – няма значение дали е Джордж Форман, Майк Тайсън, Джо Фрейзър-всеки би могъл да бъде нокаутиран от него.

Ако Джошуа и Уайлдър се бият – това би било най-голямата битка в тежка категория на всички времена, по-голяма от всяка, ако те действително се бият.“

4 коментара

 1. Васил май 22, 2019 1:57 pm  Отговор

  само може да се радваме че живеем в ерата на Джошуа и Уайлдър,а двамата имат лошия късмет да са в една ера.

 2. Иво май 22, 2019 5:55 pm  Отговор

  Форман на старо години е известен лъскател.
  Боя на века е един и тия двамата не са даже близо до него.

 3. Гошо май 23, 2019 12:10 am  Отговор

  Форман прави четки на Уайлдър, от Алабама двамата най-големи удрячи. Близо, ама не точно. Същото важи и че Уайлдър може да бъде нокаутиран от Форман и Фрейзър и Тайсън.

 4. Lightning_boy май 23, 2019 8:31 am  Отговор

  Пълни глупости 😀 Уайлдър дори не се доближава до боксьорите от онези времена. Може би само по сила. Нищо друго. Нито техника, нито стойка, нито игра с крака, нишо, абсолютно нищо.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *