Джордж Груувс иска титлата на Дирел

Джордж Груувс ( 20 -2, 15КО ) се завърна тази събота с победа, след като успя да се наложи по точки над Френския здравеняк Кристоф Ребрасее ( 22 – 3 – 3, 6КО ) в елиминаторен двубой на WBC в Супер средна категория.

“ Чуствам се страхотно.“ – каза Груувс “ Знаех, че ме очаква тежка среща срещу труден и корав съперник. Винаги, когато се кача на ринга искам да се забавлявам и да нокаутирам хората срещу мен. Тази вечер това не се получи, но все пак се радвам, че победих. Готов съм да превзема света.“ – каза Груувс.

След победата си, Бившия шампион на Британската общност и на Европа, се превърна в задължителен претендент на световния първенец на WBC Антъни Дирел.

Кале Зауерланд ( промоутор на Груувс ) беше възхитен от победата и на Прескоференцията след края на срещата, заяви, че е готов да започне веднага преговори за световната титла на WBC. “ Преди този двубой, споделих, че Джордж е един от най- добрите боксьори на планетата. След това , което видях тази вечер, мога да твърдо да кажа, че стоя зад думите си.“ – заяви Зауерланд. “ Ние сме готови да започнем преговори с Дирел незабавно. Груувс притежава стил с който би се превърнал в любимец на Американската публика.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *