Джон Кавана: Надявам се с Конър Макгрегър да се върнем на правенето на положителни неща
Джон Кавана, треньор на бившият шампион в две теглови категории Конър Макгрегър обсъди бъдещето на ирландската звезда.„Той току-що се върна от Щатите. През последните няколко месеца той тренираше в Маями, ”каза Кавана.

„В петък проведох малко шоу за аматьори и той се появи. Дори не знаех, че той ще дойде. Не го бях виждал отдавна. До онзи ден си бяхме разменени две съобщения. Надявам, че следващата седмица ще се срещнем и ще обсъдим плана.

Що се отнася до това колко е мотивиран – знам толкова, колкото и вие. Забавното е, че когато той спечели втората си шампионска титла, за мен като треньор това беше почти като кошмар, защото той постигна всичко, което си беше поставил за цел. Той спечели титли, счупи всеки значими рекорди в UFC и спечели достатъчно пари, за да се оттегли.

ММА тренировките за издръжливост или развлечение са забавни, но подготовката за професионална битка е много тежка и е много трудна за тялото. Винаги става дума за титли, или за пари, той вече ги има, така че какво би го мотивирало, да продължи да върви по този път?

Мисля, че ако му предложат подходящата битка, нещо, което е много интересно за него, добро предизвикателство, нещо, което ще привлече вниманието на феновете… Бих бил много изненадан, ако той не се бие отново… Възможно е дори да се бие през това лято.

Разбира се, че ми пука за грешките, които той прави. Интересувам се от това как хората ще възприемат спорта, който е тук далеч преди Конър и ще бъде тук, дори и след него. Всички ние сме благодарни на Конър за онова, което направи. Той изгря доста, но направи грешки, които аз абсолютно не одобрявам. Знам, че той съжалява за тях и си плати. Сега той опитва да се учи от тях и да продължи напред.

Надявам се да се върнем към правенето на положителните неща, като поставянето на цели, работната етика, работата за нещо, което изглежда невъзможно. Това са качествата, които обичам в Конър, за които обичам да говоря, когато съм в детските класове.

Осъзнавам факта, че трябва да им дам добър пример и знам, че Конър също го прави. Искам да се върна към многото положителни качества, които той има.“

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *