Джон Джоунс е готов да се изправи срещу победителя от реванша между Даниъл Кормие и Стипе Миочич

Джон Джоунс ще е щастлив да се бие за титлата на UFC в тежка категория, след като направи още една защита на титлата на UFC в лека тежка категория на турнира UFC 239, но той повтори, че заплащането трябва да е подходящо.

Една от най-желаните битки, които феновете на UFC искат да видят, е трети мач между Джоунс и неговия дългогодишен съперник ДаниЪл Кормие. След като победи Тиаго Сантош вчера в T-Mobile Arena, времето за такъв двубой най- накрая може да е подходящо.

Кормие ще защитава титлата си на UFC в тежка категория срещу Стипе Миочич на 17 август на турнира UFC 241.

„Определено отново бих се бил с Кормие,“ каза Джоунс след UFC 239.“С Даниъл говорим за едно и също нещо. Това ще бъде супердвубой и единствената причина, поради която мачът не се е провел, според мен, е, заради графикът на UFC. Когато UFC са готови за битката, те знаят, че имат двама души, които са готови и ще дойдат при нас и ще ни кажат:’Ей, ето колко ще вземете’ и Даниъл ще бъде щастлив.

Да, определено бих желал да се бия със Стипе. Предпочитам да се бия с Даниъл, защото чувствам, че имам рецепта за него, но бих се бил и със Стипе.

Моята страст си остава лека тежка категория В нея има толкова много качествени бойци и още толкова много работа за вършене. Всички винаги ми казват:’Джон, ти вече прочисти дивизията.’ Но аз не мисля така. Впечатлен съм от всички бойци. В дивизията има толкова много качествени бойци.“
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *