Джон Джоунс: Даниъл Кормие не беше най-трудният ми съперник

Щампиона на UFC в лека тежка категория Джон „Кокала“ Джоунс приключи с шампиона на UFC в тежка категория Даниъл Кормие. Всъщност Джоунс дори не смята Кормие за най-силният му противник в октагона.

По- време на участието си в предаването на Ариел Хелвани Джоунс беше попитан за изявлението на Кормие, че ще слезе в категория до 93 килограна за последен път, за да се бие с него за трети път, „Кокъла“ отговори:

„Той няма да го направи. Мисля, че той ще трябва да свали прекалено много килограми. Не съм го виждал лично, но чувам, че той е по-едър от всякога. Ще му трябва много смелост, за да свали категорията и да се изправи срещу мен за трети път.

Не мисля, че той има топки, за да го направи. Той знае какво да каже на хората, за да изглежда така, сякаш не се страхува от мен. Но мисля, че дълбоко в себе си знае какво е да загубиш от мен два пъти, да се прибереш вкъщи и да плачеш – затова се съмнявам, че той ще си причини това отново.“

Джон Джоунс твърди, че Александър Густафсон, всъщност е най-тежкият тест, с който се е сблъсквал в октагона, а не Даниъл Кормие:

„Не знам, не ми пука какво ще прави Кормие. Приключих с него. Той не е моят най-силен противник, бих казал, че Александър Густафсон беше най-трудният ми противник. Кормие не е онзи съперник, който светът иска да бъде за мен. Той е боец, когото победих два пъти.“
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *