Джон Джоунс: Ако има някой боец, който би могъл да ме победи, това е Даниъл Кормие

Джон Джоунс призна, че Даниъл Кормие е боецът, който има най-голям шанс да причини първата му истинска загуба в кариерата. Като има предвид това, Джоунс не предвижда Кормие да се завърне в лека тежка категория, а той не планира да премине в тежка категория, затова „Кокала“ се съмнява, че ще се срещнат отново.

„Той определено няма да се върне в лека тежка категория,“ каза Джоунс.“Той говори за това, но няма начин да се върне. За него ще бъде пагубно да дойде и да се бие с мен веднага след като свали толкова много килограми. Ще му е необходима невероятна смелост, за да го направи. Защо трябва да минава през всичко това за трети път?

Аз съм реалист. Даниъл Кормие е специален спортист. Всеки боец може да бъде победен. Мисля, че най-голям шанс да ме победи има някой боец като Кормие. В тежка категория той ще ме превъзхожда в силата и мощта. Това няма смисъл за мен.

В момента много лесно се вмествам в лека тежка категория. Просто няма смисъл да се бия с някой, който не ми отстъпва в техниката и физически ще ме превъзхожда в тежка категория. Няма да го направя. Сигурен съм, че на феновете няма да им хареса, когато ме чуят да говоря така, но аз съм реалист.“
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *