Джон Джойс спря Александър Устинов в третия рунд
Преди малко на Lamex Stadium в Стивенидж, Англия сребърния медалист от Олимпийските игри в Рио Де Жанейро през 2016 година Джо Джойс (9-0, 9 KO) победи Александър Устинов (34-4, 25 КО) с технически нокаут в третия рунд.Джойс, който проведе първата си битка под ръководството на новия си треньор Адам Бут, се боксира в първия рунд. Той работеше с джеба си и се движеше умело, като не бързаше с ударите си. Устинов вкара няколко добри удара, които британецът умело пое.

Във втория рунд Джойс тръгна напред. Той започна да пресира съперника си и да пласира тежки удари. Устинов не изглеждаше стабилно на краката си. Той често влизаше в клинчове и не направи почти нищо в атака.

Устинов пласира тежък удар в началото на третия рунд. Но малко по- късно ляво кроше на Джойс го изправи на платнището. Устинов се опита да се изправи, но не успя да го направи преди рефера да завърщи отброяването си до десет.

2 коментара

  1. ludmil май 20, 2019 11:16 pm  Отговор

    Преди малко гледах една -две минути от този спектатъл:) Имам чуеството, че Джойс действа на зажавен кадър:)))

    • Иво май 20, 2019 11:37 pm  Отговор

      А аз си мислех че участието на Устинов ще ни даде друга перспектива за скоростта на Джойс 🙂 Аз само видях нокаута това ми стига 🙂

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *