Джони Нелсън: Усик надигра Кличко в спаринг за двубоя му с Фюри

Преди време Александър Усик е „надиграл“ Владимир Кличко в спаринг сесия толкова убедително, че бившият световен шампион в тежка категория го е изгонил от ринга.

Тази вечер Усик ще дебютира в тежка категория срещу Чаз Уидърспуун в Чикаго, САЩ.

Бившият шампион в полутежка категория и анализатор на Скай Спортс Джони Нелсън е останал впечатлен от представянето на Усик.

„Високо оценявам Усик,“ каза Нелсън. „Когато го видях да играе спаринг с Владимир, докато Владимир се подготвяше за Тайсън Фюри, попитах, ‘Кой е този човек? Кой е той?’

Не знаех нищо за него, но веднага разбрах, че в него има нещо специално. Той направи един рунд с Владимир и Владимир го изгони, казвайи му: ‘Махай се, не докато пресата е тук.’

Усик затрудни Владимир. Той надигра Владимир. ‘Изкарайте го от ринга. Вкарайте някой друг.’ „
5 коментара

 1. Гошо октомври 12, 2019 1:12 am  Отговор

  Това не трябва да е голяма изненада предвид характера на Кличко. Такъв човек не може да е треньор или наставник. А да дава съвети на Усик си е направо мечешка услуга.

 2. Ангел октомври 12, 2019 2:57 am  Отговор

  Той дава съвети на Джошуа…
  Мислех, че това с надиграването в спаринг са само митове и легенди, но явно има достатъчно свидетели.

 3. Митко октомври 12, 2019 11:25 am  Отговор

  Тая чернилка беше казала че Кличко е нокаутирвал Уайлдър по време на спаринги което не е невъзможно, но е било далеч от истината. Имаше нещо и за бодишотове от страна на Кличко което е не характерно за него тъй като не използва такива удари. Нямам му доверие много, но принципно Усик пуска много удари може и да го е надиграл.

 4. Найденов октомври 13, 2019 1:04 am  Отговор

  What the fuck …Преиграва ли тая чернилка.. По времето на тоя спаринг Усик вече беше станал олимпийски шампион на Олимпиада провела се в родината на Нелсън… Възможно ли е да си постоянен гост коментатор и анализатор и да не следиш такъв форум като Олимпиадата , да не са ти познати даже шампионите..

  • Пламен октомври 13, 2019 12:08 pm  Отговор

   Бъркаш се.. СБС започнаха няколко години след мача на Кличко с/у Фюри. По това време Усик не беше играл мач за титла

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *