Джонатан Банкс: Александър Усик може да създаде много проблеми на Антъни Джошуа

Бившият треньор на Владимир КЛичко Джонатан Банкс сподели своето мнение от предстоящия двубой между шампиона на WBA (супер), WBO, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа и Александър Усик.

„И двамата са олимпийски шампиони, така че нито един не е за подценяване,“ каза Джоннатан Банкс.

„Усик идва в дивизия, в която не е постигнал голям успех. Той е провел една битка в тежка категория. Той не пострада срещу Чисора, но това не беше лесна битка.
Според мен, Чисора ще е труден съперник за всеки, защото той е едно от онези сурови, корави момчета и това е точно така.

Давам на Джошуа предимството пред Усик, защото той е боксьор в тежка категория и доминира в тежка категория отдавна. Той има по-добър рекорд от нокаути и нокаутира боксьори от тежка категория, докато Усик все още не е нокаутирал боксьор от тежка категория. Така че по този аспект давам предимство на Джошуа, но Усик ще му причини много проблеми. Надявам се и се моля Джошуа да не го подцени, защото Усик ще му създаде много проблеми. Не ме интересува кой сте. Усик ще ви създаде проблеми. Ако не внимавате, той ще ви създаде толкова много проблеми, че ще изоставате с десет рунда в дванадесет рундова битка. Той създава много проблеми. Така че те [екипът Джошуа] ще трябва да дадат най-доброто от себе си.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *