Джей’Лион Лав – няма да подценя “ Прасчо „

Непобедения боксьор от Супер средна категория Джей’Лион Лав ще се качи утре на ринга в Казино Палм Спрингс, Лас Вегас в десет рундов двубой срещу опасния Рохелио “ Прасчо “ Медина.

Лав ( 18 – 0 , 10 КО ) рискува своя рекорд срещу добре познат му съперник като тежко- удрящия Медина ( 32 – 6, 26 КО ),тъй като през миналата година “ Прасчо “ загуби по- точки от съотборника на Джей, Баду Джак.( двамата тренират заедно в залата на Мейуедър )

“ Ако моя съперник очаква лесна среща,само защото съм загубил от Джак, трябва да знае, че го чака огромна изненада.“- каза Медина. “ Аз и моя треньор гледахме няколко срещи на Лав, и в залата работихме върху неговите слабости, за да се възползваме от тях. Мисля, че на Лав му дадоха повече време за възстановяване след като бе свален от Марко Антонио Перибан в нокдаун. Знам, че мога да го нараня. Моят план е, да бъда агрсивен от началото до края на срещата.“

“ Баду не е само мой тренировъчен и спаринг партньор, за мен той е като брат. Той ми каза да не подценявам Медина, а да внимавам много с него, защото може да те свали, ако не внимаваш. Медина е корав,и за да го победя трябва да бъда бърз. Той има много мощни удари, но не може да удариш това, което не може да видиш.“ – направи своите умозаключения непобедения Лав.Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *