Дерек Чисора срещу Дейвид Прайс на 26 октомври


Дерек Чисора има опонент за 26 октомври.

Промоутърът Еди Хърн обяви този следобед, че живеещият в Лондон претендент в тежка категория ще се срещне със сънародника си ветерана Дейвид Прайс на O2 Arena в Лондон.

Чисора трябваше да се изправи срещу бившия шампион на WBO Джоузеф Паркър, но новозеландецът се оттегли от битката си миналата седмица поради болест, която според лекарите е причинена от ухапване от паяк.

Срещата между Чисора и Прайс ще се проведе в подгряващата карта на обединителната битка в лека полусредна категория между Реджис Прогрейс и Джош Тейлър.

„Аз съм много развълнуван от този двубой,“ каза Прайс. „През лятото стоях в залата, защото имах чувството, че трябва да съм готов за обаждане като това и съм готов.“

„Няма значение кой се изправи на ринга срещу мен на 26 октомври,“ каза Чисора. „Готов съм за война! Паркър се уплаши. Той се мисли за Питър Паркър, а не за Джоузеф Паркър, със спайдърменските си оправдания. Всичко е наред. Оставете го да си върши работата.

Дейвид Прайс прие да се бие и аз съм готов за всичко, което той направи. Ако смята, че просто ще стоя там и ще съм боксов чувал, като Дейвид Алън, го очаква изненада. Това е двубой север срещу юг, а в родния си град аз пиша правилата. Събота, 26 октомври, пригответе се да крещите, пада дърво!“
1 Коментар

  1. k октомври 9, 2019 12:32 pm  Отговор

    Интересно. Бих заложил за Прайс по сантимент.
    По вероятно е Чистокръвния британец с тъмна кажа да го свали 3-4 рунд.
    Все пак съм за Прайс.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *