Дерек Чисора победи Сенад Гаши в скучна битка

Бившият претендент за световната титла в тежка категория Дерек Чисора победи Сенад Гаши в двубой, който трябва да бъде забравен възможно най-бързо от всички.

Преди срещата Гаши тръбеше наляво и надясно, че се е подготвил за война и ще устрои ад за Чисора. Единственият ад, който германецът устрои беше за феновете и зрителите с представянето си.

Играещия с обратен гард в този двубой Гаши не си даваше много зор и постоянно избягваше конфронтацията с пухкавия Чисора, като понякога дори го правеше изключително театрално. Честно казано едва ли и той имаше ясна стратегия за битката.

В началото изглеждаше, че действията на Гаши са преднамерени, за да измори огромният си съперник и едва след това да започне да работи.

Първият запомнящ се удар в битката бе нанесен в 4-тия рунд. Чисора намери Гаши отдясно в главата. Гаши почти не нанасяше удари. Опита се да го направи едва през втората половина на мача.

Чисора преследва Гаши до края на срещата, но и той не успя да направи нищо смислено и в крайна сметка мъка свърши с победа за британецът с единодушно съдийско решение: 100-90, 100-91 и 99-91.
1 Коментар

  1. Бандит април 21, 2019 11:33 am  Отговор

    Такова брутално бягане по ринга и избягване на сблъсък е срам и позор за всеки боксьор. По добре да смени спорта тоз Гаши

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *