Дерек Чисора иска да се бие с Джарел Милър на 7 декември

Късно снощи на 02 Арена в Лондон, Англия бившият претендент за световната титла в тежка категория Дерек Чисора нокаутира Дейвид Прайс в четвъртия рунд.

След успеха си Чисора изрази желанието си да се бие с Джоузеф Паркър, Олександър Усик или Джарел Милър в подгряващата карта на реванша между Анди Руиз младши и Антъни Джошуа, която ще се проведе на 7 декември в Саудитска Арабия.

„Дейвид Прайс влезе в двубоя в последния момент и спаси шоуто,“ каза Чисора. „Той оказа добра съпротива няколкото рунда които направихме. Диктувах темпото. Не мисля, че в следващия рунд той щеше да оцелее. Той се представи добре. Намери ме с хубав десен ъперкът. Затанцувах. Наистина беше добър. Невероятен. Искам да благодаря на Дейвид Прайс и да му се извиня за това, че казах, че искам да го убия.

Готов съм за следващия си двубой. Опитвам се да се разбера с Джоузеф Паркър. Ако не успея да се разбера с Паркър или Олександър Усик, ще се бия с Джарел Милър на 7 декември в подгряващата карта на двубоя Анди Руиз-Антъни Джошуа в Саудитска Арабия.

Бих се радвал да се бия в Саудитска Република през декември. Да, на 100 процента ще се бия там на 7 декември. Готов съм да го направя. Искам да се бия в Дирия [Саудитска Арабия].“
3 коментара

  1. Цветан октомври 27, 2019 11:33 am  Отговор

    Прайс е самоубиец. Ако не се откаже от бокса някой ще му причини много мозъчни увреждания. Мач на Чисора с Милър изглежда доста интересен. Само дано дюнера не го хванат пак с допинг.

  2. Митко октомври 28, 2019 11:31 pm  Отговор

    Стилово ще е интересен. Две прасета които обичат да пресират и да вкарват тялото във помощ като бутат и се боричкат. Чисора удря по тежко, но Милър играе със повече завършващи комбинации. Обича да нанася удари и във тялото. Интересно Чисора как ще ги поема, за главата му е ясно че е здрава…

  3. k октомври 30, 2019 11:46 pm  Отговор

    Милър ще го бие.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *