Деметриъс Андраде: Големите имена не могат вечно да ме избягват

Деметриъс Андраде ще се изправи срещу Дъсти Харисън в десет рундов двубой в супер средна категория в петък, на 27 ноември в Hard Rock Live в Seminole Hard Rock Hotel & Casino в Холивуд, Флорида, САЩ.

Световният шампион на WBO в средна категория Андраде ще се върне на ринга след третата успешна защита на колана си през януари с победа в деветия рунд над Люк Кийлър в Маями.

„Обмислях достатъчно дълго тази битка, но в крайна сметка, това е поредната възможност за мен да изляза там и да постигна още една победа, да изглеждам грандиозно, правейки това и да тествам тялото си на 76, 2 кг. Бия се с млад непобеден съперник, който беше добър аматьор и чакаше своя момент. Това е неговият шанс, защото той е гладен и победа над мен ще промени живота му.

Аз съм в прайма си и искам да остана активен и да се бия колкото е възможно по-често. Имам възможност да се бия сега и ще се възползвам от нея. Моята работа е да изляза на ринга и да си свърша работа на 27 ноември, а през 2021 г., да се изправя срещу някое ог големите имена. Не можете вечно да ме избягвате. Нека да дадем на феновете онова, което те искат и заслужават да видят,“ каза Андраде.
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *