Дейна Уайт: Не знам кога Конър Макгрегър ще се събуди и ще каже, ‘Трябва да престана да се забърквам в скандали’

Президентът на UFC Дейна Уайт реагира на поредния скандал с участието на Конър Макгрегър.

Вчера се появи видео, заснето през април в което ирландски боец удря човек в бар.

„Инцидентът е станал през април. Знаех, че е станал, сега просто публикуваха видео от него. Случилото се е неприятно,“ каза Уайт. „Няма „може би“, пределно ясно е, че е той. Изглежда инцидентът се е случил в кръчма в Ирландия и е бил заради уискито. Конър произвежда уиски и скандалът е заради него. Конър се пресегна и нанесе ляво кроше.

Не знам причината на случилото. Не съм запознат с целия скандал, но той удари човек, по-възрастен мъж, в лицето.

Знаех, че той е участвал в скандал в бар, но не знаех с кого и защо, не знаех нищо, просто знаех, че е станал скандал.

Когато се разправяте с бойци, момчета, които се бият за прехраната си, винаги нещо се случва. Погледнете някои от най-великите [бойци], например [Майк] Тайсън. Всеки път, когато професионален боец изкарва един куп пари, трябва да се подготвите за катастрофа.

Вземете например някой като Конър и инцидентите в които се забърка. С автобуса в Ню Йорк, с телефона, когато няккаъв човек го снима в Маями и той изби телефона от ръцете му – каква е цената? Каква е цената, която Конър Макгрегър трябва да заплати, преди да реши,’Добре, не си струва. Достатъчно. Трябва да престана да го правя.’

Инцидентът в Ню Йорк му струваше милиони. Той трябваше да заплати милиони. Той трябваше да плати на човека с телефона. Колко ще плати на този човек, който удари в бара? Списъкът продължава и продължава. Просто не знам кога той ще се събуди и ще си каже, ‘Трябва да спра да го правя.’ „Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *