Дейна Уайт: Всичките си боксови ходове ще направя след лятото

През 2017 г. президентът на UFC Дейна Уайт много пъти каза, че възнамерява да влезе в света на бокса със собствената си промоционална компания – Zuffa Boxing.

През последните няколко месеца Уайт сключи споразумения с няколко боксови промоутъри, като Рой Джоунс младши и Лу ДиБелла, за да предава техните боксови събития, които са извън телевизионното време на UFC Fight Pass.

Според Уайт, той иска да възстанови бокса.

„Онова, което не ми харесва в бокса е, че най-добрите боксьори не се бият с най- добрите в момента боксьори,“ каза Уайт на CNN.

„Получи се така, че Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри, които постигнаха равенство в невероятна битка и феновете харесаха да не проведат реванш, и никой от тях няма да се бие с Антъни Джошуа. Тези момчета биха могли да се бият помежду си. Двамата можеха да се бият с Джошуа, но те не пожелаха да го направят. Те биха могли да изкарат много пари и да вдъхнат енергия и да върнат живота на бокса. Но тези хора просто продължават да се прострелват в краката.

Всичките си боксови ходове ще направя след края на лятото. Когато това лято приключи, ще разберете какви са моите планове в бокса.“
1 Коментар

  1. Иво април 24, 2019 12:33 pm  Отговор

    Да виждам как всички топ боксьори отиват при Уайт за да се бият помежду си 😀 :D:D

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *