Дейв Алън разменил съобщения с Тайсън Фюри за битка

Световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри официално си търси опонент, с когото да се срещне на 5 декември в Лондон, Англия.

Франк Уорън потвърди новината, че Фюри няма да се бие с Дионтей Уайлдър за трети път.

Въпреки че Уорън признава, че невъзможността битката да се проведе пред публика поради пандемията от коронавирус е била фактор за нейната отмяна, шефът на промоутърската компания Queensbury Promotions също така заяви, че договорът за трета битка е изтекъл.

Така че сега неговата задачата е да намери на Фюри подходящ противник за двубой през декември, като един от кандидатите в Дейв Алън, който предизвика шампиона.

Миналата година Алън постигна страхотна победа над Лукас Браун, но допусна неприятно поражение от Дейвид Прайс в следващия си двубой. Той победи Дориан Дарч през август и сега трябва да се изправи срещу Кристиан Хамер на 31 октомври.

Дейв Алън обаче иска среща с Тайсън Фюри.

„Преди час изпратих съобщение на Тайсън. Написах му, ‘Ако победя Хамер, нека го направим като в Роки 1. Дай ми шанс,’ “ каза Алън. „Той ми отговори, ;Ако победиш победя Хамер, ще получиш голяма битка.’ Попитах го, ‘Тази може би?’ – Така че никога не знаеш!“
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *