Дейв Алън иска да се бие с Мануел Чар или Александър Поветкин

Британският претендент в тежка категория Дейв Алън търси участие във възможно най-големите битки в кариерата си.

В последния си двубой той постигна победа над бившия „редовен“ шампион на WBA, Лукас Браун.

А следващата събота на The O2 Arena в Лондон, Алън ще се срещне олимпийския бронзов медалист Дейвид Прайс – като част от подгряващата карта на срещата между Дилиан Уайт и Оскар Ривас.

Що се отнася до следващата му битка, „Белия носорог“ иска да се бие с Мануел Чар за „редовната“ титла на WBA или да се изправи срещу олимпийски шампион и бивш шампион Александър Поветкин.

„Когато победя Дейвид Прайс, ще съм постигнал пет добри поредни победи. В най-добрият случай бих искал да се бия с Мануел Чар за „редовната“ титла на WBA. Хората може би ще се чудят защо искам да се бия с Александър Поветкин, но се бих с Дилиън Уайт след десет срещи. След 23 – 24 битки сега защо да не се бия с най-добрите боксьори в света? Искам възможно най-големите битки. Преди всичко трябва да победя Дейвид Прайс, но Мануел Чар би бил първият ми избор, Поветкин би бил вторият,“ – каза Алън.
1 Коментар

  1. Иво юли 13, 2019 12:53 pm  Отговор

    Чар е добър избор за Алан стига да бие Прайс, но ми се струва че има по голяма възможност Чар да се бие с Джоис WBA може да назначат тая среща. Макар че Окендо май нещо иска да ги съди има драма с тия чешити

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *