Дейв Алън: Дерек Чисора го очаква много дълга вечер срещу Александър Усик

Дейв Алън прогнозира, че Дерек Чисора го очаква „много дълга вечер“ срещу „злобния удряч“ Олександър Усик.

Чисора ще се изправи срещу енигмата в тежка категория на 31 октомври, за когото това ще е първия истински тест в тежка категория.

„Е, спарингите с Усик не бяха най-забавното изживяване, което някога съм имал. Честно казано, в живота си съм се забавлявал повече, отколкото да ми набиват канчето. Но той е сериозна работа, напълно сериозна работа. Битката му с Чисора ​​за мен не е предрешена. Но по отношение на боксовите умения, Усик е съвсем на друго ниво. Но ако Дерек го намери, това бързо ще изравни всичко, така че наистина съм заинтригуван от този двубой. Но Усик е може би най-добрият боксьор, с когото съм споделял ринга.

Дерек Чисора го очаква много дълга вечер, но ще му е необходим само един удар, за да обърне двубоя. Но това е интригуващото за мен, защото знам, че ако Дерек удари Усик, битката ще приключи. Но е много по-лесно да се каже, че този човек трябва да бъде ударен, отколкото да се направи. Аз се опитвах да го направя две седмици, докато Дерек разполага само с 12 рунда!

Очаквах Олександър Усик да работи добре с краката и да е бърз, но не очаквах да удря толкова силно. Той удря много силно, бързо и рязко – боли от онези удари, които не виждате. Той е изключително добър и бърз, удря те в брадичката и е злобен и добър удряч,“ каза Алън.
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *