Дейвид Хей: С Чисора не сме обсъждали битка срещу Джошуа, той е напълно фокусиран върху Усик

Дейвид Хей заяви, че никога не е обсъждал с Дерек Чисора възможността да се бие с Антъни Джошуа, но заяви, че е сигурен, че би го направил, ако получи шанс.

Чисора често е изразявал нежеланието си да се изправи срещу Джошуа, тъй като двамата произлизат от Аматьорския боксов клуб Финчли.

Но ако Чисора победи Олександър Усик в техния двубой – насрочен на O2 Арена в Лондон, на 23 май – той ще се превърне в задължитителен претендент за световната титла на WBO, което му гарантира двубой срещу Джошуа, ако шампионът на WBO, WBA и IBF защити титлите си срещу Кубрат Пулев.

„Бизнесът си е бизнес,“ каза Хей, който е мениджър на Чисора. „Но наистина не сме обсъждали битка с Антъни Джошуа, защото в момента такава битка няма значение, абсолютно никакво значние.

Единственото нещо, което има значение, цялата му енергия е насочена към Олександър Усик. Това е. Не можете да гледате покрай безспорния шампион в полутежка категория.

Понякога Антъни Джошуа е бил споменаван тук и там, но никога не сме обсъждали неговия стил, или какво бихме направили срещу него. Напълно съм убеден, че Чисора изобщо не мисли за такъв двубой. Той няма значение.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *