Дейвид Прайс: Срещата с Чисора е най- голямата в кариерата ми

Дейвид Прайс заяви, че би искал да се бие с Тайсън Фюри или за световната титла, ако победи Дерек Чисора на 26 октомври.

Миналата седмица беше обявено, че Прайс ще се изправи срещу Чисора, след като първоначалният му опонент Джоузеф Паркър се оттегли от двубоя поради заболяване.

„През лятото ходех в залата, защото очаквах да се случи нещо подобно.

Всъщност имах насрочен двубой в Ливърпул на 23 ноември, но преди няколко седмици казах на приятелите си, ‘Не мисля, че ще участвам в това шоу, защото усещам, че ще се случи нещо друго.’

И тогава Паркър се оттегли. Разбрахме се за двубоя. Това е най- голямата битка в кариерата ми. Ще изляза на ринга и ще дам всичко от себе си, за да си тръгна с победата.

Мисля, че без никакво съмнение победата ще ми осигури възможност да се бия за титлата.

Дерек е боксьор от висока класа в тежка категория. Ако успея го победя този двубой, не мисля, че много хора биха били против да получа възможност да се бия за титлата или може би да участвам в голяма битка срещу Тайсън Фюри или някой друг.

Определено според мен бих си отворил вратата за голяма битка.“
2 коментара

  1. Митко октомври 14, 2019 2:51 pm  Отговор

    Чисора изпитва трудности да се боксира срещу големи момчета, ще търси бой на въжетата където да може да го притисне. Прайс до скоро нямаше въздух и му трябваше кислородна маска след 4-5 рунда. Последния двубой изненада със издръжливостта си. Показа и не лош джеб. Чисора е мръсен боксьор и няма да му е лесно на Прайс. Аз ще викам за Прайс защото искам да го видя със някой от по големите момчета във топа. Предвид стъклената му брадичка срещу Фюри ще има най големи шансове.

  2. k октомври 15, 2019 10:29 pm  Отговор

    Така е. Прайс е по-интелигентния боксьор. Помня обаче как го простря Томлин тигъра в 2-ри рунд. Не носи на бой.
    Чисора играе мръсно и за това ми е апатичен, но си спомняма , как може да бъде надигран.
    Аз също ще викам за Прайс, но шансът е малък.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *