Даусън – Лошия Чад се завърна

Някога Чад Даусън беше световен шампион и абсолютен хегемон в Лека тежка катгория.Но след две поредни загуби с нокаут,всичко се обърна с главата надолу.
През 2012 г,той се би срещу Андре Уорд и беше нокаутиран в 10-ия рунд.Тогава Даусън се оправда с дехидрация и рязко сваляне на килограми.Вървяха слухове,че Едисън “ Пантерата “ Миранда го е свалил на спаринг в нокдаун.
Въпреки всичко Даусън(31 – 3,17КО) се завърна през 2013 г,за да защитава своята титла на WBC срещу страховития Адонис “ Супермен „Стивънсън.Тогава той не успя да изкара и един рунд.
Тази събота след едногодишно отсъствие Чад Даусън ще направи своето завръщане на боксовия ринг срещу посредствения Джордж Блейдс.

След загубата си от Стивънсън,Даусън подписа с най-силния човек в боксовите среди Ал Хеймън.
Тази негова крачка го накара да вярва,че ще си върне формата направила го един от най-силните боксьори през изминалото десетилетие.

„Завръщам се след две загуби.Но нищо не се е променило.“- каза Даусън.-„Просто ще бъда отново себе си.Работя яко,заедно с Еди(Мустафа Мохамед)и правя правилните неща.Тренирам за тази среща от около два месеца.“

„Готов съм за втората глава от моята кариера.Лошия Чад се завърна.“

http://www.undisputedfightmag.com/wp-content/uploads/2011/10/Chad-Dawson.jpgНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *