Даниъл Дюбоа реагира на сравнието, което Тайсън Фюри му направи с Иван Драго

Кралят в тежка категория Тайсън Фюри опричили ударната мощ на Даноъл Дюбоа, с тази на Иван Драго от Роки IV заради начина, по който той нокаутира опонентите си.

Дюбоа, който остана доволен от коментара на Фюри – въпреки че не е чувал за Драго – изпитва огромно уважение към непобедения шампион на WBC.

Но той твърди, че думите му не му вдъхват повече вяра в себе си, защото той вече вярва в способностите си.

22-годишният Дюбоа знае, че има голям потенциал и е решен да работи усилено под ръководството на треньора си Мартин Бауърс, за да го реализира.

Тази вечер Даниъл Дюбоа ще се изправи срещу Рикардо Снайдерс в двубой, който ще бъде излъчен на живо в сайта.

„Не знам кой е Иван Драго,“ каза Дюбоа. „Но, да, приятно е, когато някой като Тайсън Фюри те похвали. Той е на върха на дървото, номер 1 в дивизията, така че е добре, когато някой като него те похвали. Той е човек, когото харесвам като боксьор. Той победи най-добрия в лицето на Владимир Кличко, за да стане световен шампион за първи път, а след това победи Дионтей Уайлдър, за да го направи отново. С начинът по който той победи Уайлдър втория път и го победи в собствената му игра, показа, че може да печели битки по всякакъв начин. Но казаното от него не ме стимулира. Не изпитвам нужда хората да ме хвалят, за да засилят увереността ми. Уверен съм в уменията си и какво мога да постигна, ако продължа да работя усилено и да слушам хората около мен.

Късната промяна няма да ми се отрази прекалено негативно. В бокса сме свикнали с това. Просто трябва да бъда професионалист и да се справя по най- добрия начин, който мога. Когато стъпим на ринга, ще бъдем само аз и той. Няма да го подценя. Знам какво трябва да направя.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *