Даниъл Дюбоа нокаутира Рикардо Снайдерс във втория рунд

Преди малко в BT Sport Studios в Лондон, Англия Даниъл Дюбоа загря с победа за предстоящия си британски сблъсък срещу Джо Джойс. Дюбоа се нуждаеше от само два рунда, за да се справи със съпротивата на Рикардо Снайдърс.

От самото начало Дюбоа зае центъра на ринга и започна да диктува темпото в двубоя. Той оказваше натиск върху Снайдерс, който се опитваше да избяга от ударите на мощния британец. След ляво кроше в тялото Снайдърс се озова в нокдаун. Успя да се изправи преди да се озове отново в нокдаун след няколко удара. Холандецът отново се изправи, преди да падне за трети път в нокдаун след комбинация от удари. Въпреки това той успя да издържи до края на рунда.

Още в самото начало на втория рунд Дюбоа се нахвърли върху съперника си и след няколко удара Снайдерс се озова за четвърти път на платнището. Реферът взе най- правилното решение и прекрати побоя.8 коментара

 1. ludmil август 30, 2020 1:14 am  Отговор

  Не съм впечатлен от Дюбоа. Много тромав ми се струва..Верно млад е, но де да знам, определено не е моя тип боксьор

 2. Иваил август 30, 2020 2:13 am  Отговор

  В началото на галата имаше още един робот в тежка Уоран ги е събрал сите 🙂

 3. ivan август 30, 2020 8:00 am  Отговор

  разходка в парка

 4. Даниел август 30, 2020 10:30 am  Отговор

  Дюбоа за тези години поне няколко боксьора от топ 10 не ги виждам. Ясно, е че всеки си има виждания, но момчето си действа доста добре до сега. Джойс като го гледам колко удари пропуска по-скоро за Дюбоа мисля.

 5. Иваил август 30, 2020 2:11 pm  Отговор

  И аз мисля че ще тресне Джойс след това може да се пробва срещу Чисора. Дейвис Хей мениджъра на Чисора беше в студиото на BT Sport ще се разберат има пари в такъв бой.

 6. ivan август 30, 2020 2:46 pm  Отговор

  НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА ДА ГЛЕДАТЕ ОЩЕ КАК ГО БИЯТ КАТО МАГАРЕ ТОЯ ЧИСОРА

 7. Бандит август 30, 2020 7:43 pm  Отговор

  Дюбоа ще стане световен шампион и то скоро независимо дали го харесвате или не

 8. Иваил август 30, 2020 8:37 pm  Отговор

  На мен Чисора ми е по интересен от Дюбоа… Вчера влезнах в боксрек и Чисора е преди Пулев в ранклистата им 😀 бият го но прогресира сигурно спорните ми загуби срещу Хелениус, Уайт, Кабаиел ги водят в точковата им система като победи :)))

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *