Даниъл Дюбоа и Нейтън Горман ще проведат двубой на 13 юли

Непобедимите британски надежди Нейтън Горман и Даниел Дюбоа ще проведат двубой за вакантната титла на Великобритания в тежка категория на 13 юли на O2 Арена в Лондон, Англия.

В картата участие ще вземе и Олимпийския сребърен медалист Джо Джойс.

Дюбоа (21 години) и Горман (22 години) са считани за двама от най-добрите млади боксьори в световния бокс и сега ще заложат своите перфектни професионални рекорди на линия за заветния колан на лорд Лонсдейл.

„Винаги съм казвал, че ще се бия с Дюбоа и ще спазя думата си. Когато ми предложиха тази битка, аз се съгласих след няколко секунди. Защо да ме дадем на феновете онова, което искат да видят? В момента в тежка категория има много боксьори, които си вършат работата, но срещата с Дюбоа е част от моя път да стигна до върха,“ – каза Горман.

Дюбоа, от своя страна, призна, че не е очаквал да се бие с Горман на толкова ранен етап от кариерата си, но се радва да срещне сънародника си на ринга:

„Заради такива битки аз се боксирам. Мислех, че нашата битка ще се проведе много по-късно, но в същото време се радвам, че сега ще се бия с него. Отговарям както пред себе си, така и пред феновете и трябва да участвам във вълнуващи битки. Честно казано, аз вече вярвам, че мога да победи всеки боксьор в тежка категория,“ – каза Дюбоа.
5 коментара

 1. Duein май 10, 2019 11:35 am  Отговор

  Този мач ще бъде интересен. Очаквам Дюбоа да победи с нокаут.

 2. Иво май 10, 2019 12:12 pm  Отговор

  Аз съм приятно изненадан от Уоран пуска младите си таланти един срещу друг. Срещата си е 50:50 очаквам разделено решение за Дюбоа

 3. Митко май 10, 2019 2:14 pm  Отговор

  И аз съм изненадан, но явно е прежалил Горман. Очаквам нокаут за Дюбоа и Уорън ще го призная после ако го пусне и на Джойс…

 4. ludmil май 10, 2019 2:25 pm  Отговор

  Очаквам победа за Горман по точки. Дюбоа е тъп удряч. Няма сила, за да нокаутира Горман. По интелигентен боксьор ще го победи без никакви проблеми.

  • Иво май 10, 2019 2:31 pm  Отговор

   Уоран лансира повече Дюбоа и затова мисля че ще го порежат Горман като се стигне до картите.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *