Грег Вендети: Ерисланди Лара е на ръба и аз ще го бутна в бездната

Грег Вендети очаква да даде най- доброто от себе си в днешния си двубой срещу световния шампион в лека средна категория Ерисланди Лара.

„За мен сега е най-подходящият момент да се бия с този човек. Знаете ли, създаден съм за него? Оказвам голям натиск върху съперниците си, пресирам ги и съм активен,“ каза Вендети. „На него това не му харесва. Не се справя добре с натиска. Не се справя добре отстъпвайки. Заради възрастта си и всичко останало – мисля, че той стои на ръба и аз съм човекът, който ще го бутне в бездната.

Бил съм се с около четирима или петима левичари в професионалната си кариера и ги победих всичките. Има много качествени левичари в района, в който тренирах, за да се подготвя за този двубой. През април трябваше да проведа битка, която беше отменена заради Covid, която също беше срещу левичар. Когато получих обаждането за битката с Лара, това беше нещо като друг знак; перфектния момент. Година и половина играя спаринги само с левичари!

Аз съм тук за победата. Не съм тук заради хонорара или да съм по телевизията или да поздравя родителите си. Подготвих се по най- добрия начин. Никога не съм бил толкова подготвен. Дали най-добрата ми форма ще е достатъчна, за да спечеля? Ще разберем. Вярвам, че ще е, честно казано, наистина вярвам в това.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *