Генади Головкин: Джошуа беше ужасен, в Щатите се провеждат различни допинг процедури

Бившият световен шампион в средна категория Генади Головкин нарече „ужасно“ представянето на Антъни Джошуа при поражението му от Анди Руиз младши в събота и отбеляза също, че Джошуа е преминал „различни допинг процедури“ преди срещата.

„Можете да погледнете различни елементи, различни връзки, така да се каже, в тази верига“ каза Головкин.“Първо, това беше първата му битка в Съединените щати. Това беше първата му битка в Медисън Скуеър Гардън. Първата му битка с различни допинг процедури. Вероятно загубата ще бъде голям урок, важен урок за Антъни Джошуа. Освен това познавам Анди Руиз. Тренирали сме заедно. Така че, не съм изненадан от резултатът в тази битка.

Трудно е да се каже какво точно се случи, защото не съм част от екипа на Джошуа, но онова, което мога да кажа, е, че той изглеждаше ужасно в тази последна битка. … Гледайки безпристрастно и обективно, Джошуа беше ужасен. Това беше ужасен ден за него. Руиз беше страхотен. Това беше велик ден за него.
2 коментара

  1. Васил юни 7, 2019 7:32 am  Отговор

    И аз мисля че точно това е изиграло роля,още преди мача ми направи впечатление гърдите му не бяха така релефни както преди,това е от спирането на анаболите,може да звучи смешно но наистина това си мислих

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *