Владимир Кличко: Никога не казвай никога

Бившият властелин в тежка категория Владимир Кличко коментира слуховете за евентуалното си завръщане на боксовия ринг.

Кличко проведе последния си двубой на 29 април 2017 г. срещу Антъни Джошуа, от когото загуби с техническия си нокаут в единадесетия рунд. Няколко месеца по- късно украинската легенда обяви оттеглянето си от бокса, но информацията, че той ще поднови кариерата си не спира.

„В момента моят статус все още не се е променил. Винаги ще има слухове, които приемам като комплимент. Ако феновете искат да ме видят отново на ринга, това е страхотно. Радвам се, че липсвам на публиката и спорта. Никога не казвай никога – каза Кличко.

Владимир Кличко остави без коментар мултимилионната сделка, която DAZN му предлага за няколко боя.
2 коментара

  1. Митко април 10, 2019 8:57 pm  Отговор

    Клинча иска тлъст чек. Колкото и да е осигурен финансово едни 100 млн долара ще му дойдат доста добре. Витали се изказа че ако DAZN му предложат 100 бона може да обмисли вариант и да се върне, иначе преди като е излизала информация по медиите че му плащат първо 40 и после 80 бона Витали като му е звънял да го пита Владимир е казал че е нямал интерес и ако му предложат 100 бона може да обмисли вариант. Сега Витали един вид казва на DAZN да му повишат офертата.

  2. Иво април 10, 2019 10:52 pm  Отговор

    Аз все си мисля че Владимир е прекалено умен да се върне. Но ако приемем че иска да се върне за какво му е сделка за 3 боя като 2 може да е последен

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *