Васил Ломаченко: Люк Кембъл ще победи Райън Гарсия

Васил Ломаченко сподели интересно мнение за Райън Гарсия преди битката му с Люк Кембъл в събота вечер.

Високо котирания млад американец ще се изправи срещу това, което признава, че е „първият истински тест“ в кариерата му срещу британеца, който беше победен от Лома миналата година.

„Аз лично съм работил с Райън Гарсия. Той идва в лагера ми, играх спаринг с него. Гарсия обикаля наоколо и разправя лъжи. След спаринг сесията той публикува в своя туитър, че сме провели „война“. Това, което той каза, нямаше нищо общо с действителността. Когато го казва, сигурно е забравил, че записвам всичките си спаринги. Все още пазя записа.

Ако исках реклама, щях да го публикувам. По този начин хората щяха видят каква „война“ всъщност сме имали. Онова, което наистина се случи, беше, че той не спираше да се задържа в окопите и беше ужасен да покаже лицето си. Мисля, че Люк Кембъл ще победи. Кембъл току-що се възстанови от COVID. Наистина всичко зависи от това колко силно го е засегнал коронавирусът. Никой всъщност не знае. В крайна сметка това е респираторен вирус, който засяга белите дробове. Засяга издръжливостта и физическите способности на хората. Ако той е здрав и напълно се е възстановил и се върне на 100 процента, мисля, че ще победи Гарсия,“ каза Ломаченко.
1 Коментар

  1. Станислав Дулев януари 2, 2021 12:39 pm  Отговор

    Люк Кембъл с подарения мач който трябваше да бъде за Детелин Далаклиев….
    Подариха му и олимпийската титла 2012…
    Не ми допада като стил.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *