Бърмейн Стивърн – Уайлдър ще страда

На тържествена церемония в Camino Real Hotel,Мексико тържествено беше връчен пояса на WBC на Бърмейн Стивърн.Той стана световен шампион миналия месец след като нокаутира Крис Ареола.
След тържеството Световния шампион беше любезен да говори за предстоящата си среща срещу задължителния претендент Дионтей Уайлдър (30-0, 30 КО)

„Станах шампион,защото се учих от чуджите грешки.И продължавам да го правя.
Много по-лесно е да вземеш титлата,отколкото да я задържиш.Искам да я защита,толкова дълго,колкото мога.Първата й защита ще бъде в края на годината,а през следващата 2015 искам да боксирам три пъти.“- споделя Стивърн.

„Що се отнася до Уайлдър,ще кажа така-там където съм роден,спазваме едно правило,никога не си отваряме устата,без да има какво да кажем.Ако само ще говориш,без да правиш нищо,по-добре си замълчи.За това ще кажа,че аз ще “ говоря „,но на ринга.
Да,той предсказа нокаут,но мога да ви уверя,че когато се изправим един срещу друг,той ще страда.Защото аз ще бъде първият съперник в неговата кариера,който ще отговори на удара с удар.В живота си трябваше да мина през много неща,понякога ми идваше да захвърля всичко,но прецених,че така не е достойно.
И продължавам да се боря и да се придържам към своята цел.“

http://static.wixstatic.com/media/b1e0bf_a77f0aa0c743b6deb1173bebeb5aea4a.jpg1 Коментар

  1. Кирилов юни 27, 2014 1:01 am  Отговор

    Победа за Стивърн с КО/.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *