Боб Аръм: Фюри-Уайлдър може да се проведе в Макао или Австралия

Изпълнителният директор на Top Rank Боб Аръм посочва, че е напълно въжмозно третата битка между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър да се проведе в чужбина.

Аръм, който е ко-промоутър на Фюри, заяви, че има инвеститори, които са готови да вложат достатъчно пари, за да организират такава битка в Макао, Китай. Top Rank е организирал няколко събития в Макао.

Боб Аръм също така заяви, че битката може да се проведе в Австралия или на чисто новият стадион Allegiant Stadium в Лас Вегас, който побира 65 000 фенове.

„Когато отложихме двубоя през юли, го запланувахме за октомври,“ каза Аръм.

„Но после се обадих на Фюри и му казах да забрави за октомври и че ще се опитаме да го проведем през ноември или декември. Ние вървим напред. Може би ще го организираме в Макао, което трябва да привлече клиенти и където има огромни протоколи. От месеци насам там няма нови регистрирани случаи на коронавирус. В Макао има шест големи казина.

Разговаряме с тях. Готови са да вложат пари в битката между Фюри и Уайлдър през ноември или декември. Очакваме да разберем дали властите в Макао ще позволят събитие пред зрители през ноември или декември.

С нашите приятели в Австралия обсъждаме такъв двубой, вероятно в Сидни. Това е възможност. Може би можем да го проведем пред зрители на новия стадион на Райдърс във Вегас. Може би бихме могли да го направим пред 20 000 или 30 000 зрители [ по-късно през годината]. Не мога да ви кажа къде ще го организираме, но съм почти сигурен, че ще организираме това събитие през ноември или декември. Не си губим времето. Работим усилено, за да го направим.“1 Коментар

  1. Ангел юни 10, 2020 7:50 pm  Отговор

    Еди Хърн и Мачруум Боксинг се активизираха в социалните мрежи преди няма и час и намекват за обединителен двубой Джошуа – Фюри….

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *