Боб Аръм: Джарел Милър никога няма да се бие в карта на Топ Ранк

Изпълнителният директор на Топ Ранк Боб Аръм предвижда много строго наказание за претендента в тежка категория Джарел Милър – който отново даде положителна допинг-проба.

„Мисля, че ако боец приема допинг, подготвяйки се участие в битка, това е равносилно на опит за убийство. Какво се случи в Ню Йорк? Той нямаше лиценз и затова не беше наказан. Той беше уличен в употреба на допинг и остранен от двубоят,“ каза Аръм.

„Когато посетихме Комисията на щата Невада, за да му насрочим бой, ние им заявихме: ‘Вижте, ако той имаше лиценз в Ню Йорк, щяха да го накажат за една година. Затова да го направим ние, да го остраним за година.’ Дадоха му лиценз и след това той отново даде положителна проба.

Сега зависи от комисията да определи наказанието му. Вярвам, че то ще бъде или за няколко години или до живот. Ако той не получи доживотно наказание, тогава вярвам, че ще бъде наказан за няколко години. И ако ме питате дали бих продължил договора си с него, отговорът ми е – ‘Не и в този живот!’ Джарел Милър никога няма да се бие в карта на Топ Ранк!“
1 Коментар

  1. Иваил юли 12, 2020 3:48 pm  Отговор

    Ще подпише с Ал Хейман след 1-2години

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *