Боб Аръм: Глупаво е да се говори, че Милър ще е следващия съперник на Фюри

Главният изпълнителен директор на Top Rank Боб Аръм, който е ко-промоутър на Тайсън Фюри, дълбоко се съмнява, че Джаръл Милър ще е следващия съперник на боксьора му.

Милър е наказан от WBA, след като даде три положителни допинг-проби преди планираната му битка с тогавашния световен шампион Антъни Джошуа на 1 юни в Медисън Скуеър Гард в Ню Йорк.

Милър беше отстанен от битката, след като беше уличен в употребата на забранените стимуланти HGH, GW1516 и EPO.

Фюри планира да се върне на ринга през септември или октомври най- вероятно в „Медисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк, САЩ.

„Ами Милър все още е наказан … всъщност той не е наказан. Отненаха му лиценза заради положителните допинг-проби. Той официално няма подписам договор да се боксира на територията на щата Ню Йорк,“ каза Аръм.

„Не знам колко време ще отнеме, за да се изясни положението на Милър, но докато той не си върне лиценза, мисля, че е глупаво да се говори за него като за противник на Тайсън Фюри или на някой друг боксьор. Мисля, че е прибързано да се говори за това.

Всичко е във фаза на обсъждане, но трябва да направим изявление в рамките на една седмица. Тайсън определено ще се бие в Съединените щати. Първоначалният план беше той да се бие в Ню Йорк. И това най-вероятно ще бъде в „Меката на бокса“, „Медисън Скуеър Гардън“.“
1 Коментар

  1. Митко юли 12, 2019 8:14 pm  Отговор

    Дъртия да си каже че ще е Тревър Брайън

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *