Благой Иванов очаква победа над Тай Туйваса да го доближи до титлата

Благой Иванов ще се завърне в октагона на турнира UFC 238 в събота в двубой срещу Тай Туйваса.

Иванов постигна трудна победа над Бен Ротуел през март. Той счита, че победа над Туйваса ще го доближи до двубой за шампионския колан на UFC в тежка категория.

„Той е младо и кораво момче. Развулнуван съм от това, че ще се бия с него. Той има доста атрактивен стил и харесва играта в стойка. Битката между нас ще бъде интересна.

Смятам, че неговия граунд енд паунд не е много добър. Прекарал съм повече време в клетката от него и съм по-опитен. Ще видим какво ще стане, защото нищо не се знае. Един удар може да промени всичко.

Мисля, че в тази среща ще му е трудно. Той идва от загуба, а това винаги е труден момент. За мен той е корав боец и ще видим. Той ще бъде готов за битка и ще бъде интересно. Победата над него ще значи много, защото ще ме приближи до титлата. Мисля, че имам нужда от още две или три битки, за да се бия за титлата.

В момента обаче съм фокусиран само върху тази среща. Чувствам се добре и съм готов за битка. Мисля, че съм подготвен много повече, отколкото в последните ми две битки. Сега съм в добра форма.“
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *