Би Джей Флорес планира да поднесе изненада срещу Ото Валин с помощта на Кубрат Пулев
Би Джей Флорес спокойно се наслаждаваше на живота си в пенсия между управлението на недвижимите си имоти в Скотсдейл и задълженията му като коментатор за WBSS през 2018 и 2019 година преди да му се обадят с предложение, което той не можеше да откаже. На него му беше дадена възможност да се изправи срещу съперник класиран в световната ранглиста в тежка категория и да се боксира по Шоутайм.Бившият двукратен претендент за световна титла в полутежка категория ще се върне на ринга на 12 юли в Сиатъл, Вашингтон, когато ще се изправи срещу непобедимия швед Ото Валин.

Флорес проведе последния си двубой през август, когато се изправи след кратко предизвиестие срещу Тревър Брайън в мач за вакантната титла WBA в тежка категория. Флорес загуби с технически нокаут в четвъртия рунд.

„Нямам оправдание за поражението,“ – каза Флорес. „Брайън беше по-добрият боксьор онази нощ и му пожелавам успех в кариерата.“

Би Джей Флорес е убеден, че ще се представи по- различен начин на 12 юли.

За тази битка той ще използва услугите на треньора Ибн Кайсън, който тренира претендент # 1 на IBF в тежка категория Кубрат Пулев и също така ще работи с Анхел „Мемо“ Ередия, който е един от най-добрите кондиционни треньори.

„Ибн Кайсън и Анхел Ередиа ще ме вкарат във върхова форма. Да бъдеш в тренировъчен лагер със боксьор от световна класа като Кубрат Пулев е невероятно преживяване. Той е много добър боксьор и има какво да научи човек от него. С тези нови допълнения към моя екип ще изненадам много хора на 12 юли,“каза Флорес.

„Това ще е първият път, когато ще се бия по Шоутайм, и планирам да направя страхотно шоу. Валин е добър боксьор. Той е висок, млад, гладен и непобеден. Рекордът му не е 20-0 без причина. Много се радвам на тази възможност.“

1 Коментар

  1. Иво май 23, 2019 5:47 pm  Отговор

    От къде го изкопаха тоя пък? 🙂

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *