Бившият шампион Ише Смит не е сигурен, че Джарал Милър ще успее да възроди боксовата си кариера

Според бившият световен шампион в лека средна категория Ише Смит Джарел Милър едва ли ще успее да възроди боксовата си кариера за втори път след като за пореден път беше уличен в употреба на допинг.

В началото на седмицата „Голямото бебе“ даде поредната си положителна проба, което доведе да отмяната на планираното му завръщане на ринга на 9 юли.

„Джарел Милър е добър човек. Той е здравеняк с голямо сърце и винаги е бил много любезен, когато съм разговарял с него преди.

Беше много разочароващо когато даде първата положителна проба заради всички комбинации от забранени вещества, които бяха открити в неговият организъм. Сякаш имаше коктейл от лайна в тялото си. Би трябвало да знае какво има в него. Но този път е още по-неприятно. Хората бързо забравят, но той го направи отново. Харесвам Милър, все още смятам, че той е готин пич. Но не знам дали ще успее да възроди кариерата си след поредната положителна допинг-проба. Той е причината да изгуби милиони долари и репутацията му е завинаги опетнена. Наистина е тъжно.

В един момент всеки боец трябва да се погледне в огледалото и да поеме отговорност. Не можете да обвинявате треньора, кътмена, съдиите и публиката. Милър трябва да поеме пълната отговорност за положителната си проба. Всъщност в колко двубоя е бил чист?,“ каза Смит.
1 Коментар

  1. ivan юни 30, 2020 3:23 pm  Отговор

    минава в статистиката

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *