Бившият диетолог на Усик и Ломаченко потвърди, че Кубрат Пулев е бил с коронавирус преди мача с Антъни Джошуа: Беше им нужен чека

Бившият диетолог на Александър Усик и Васил Ломаченко Александър Фока потвърди, че Кубрат Пулев е имал коронавирус преди мача си срещу Антъни Джошуа.

Преди две седмици Джошуа защити световните си титли на WBA (супер), WBO, IBF и IBO в тежка категория след като нокаутира Пулев в деветия рунд.

„Бях в лагера на Пулев и те (екипа му) напълно изчезнаха. Проведохме последния етап от подготовката във Варна и те изчезнаха седмица преди заминаването. На никой нищо не обясниха, отлетяха за София. А аз останах там със спаринг партньорите. Отиваме в столовата и гледаме – няма никой. Обадихме се на промоутъра и се оказа, че са отлетели. Никой не обясни причината. Ние отлетяхме за София, стояхме там четири дни. Пулев изобщо не игра спаринги през последните две седмици.

Едва вчера научих, че всички са били болни от COVID. Не казаха нищо на никого, не съобщиха, а просто отлетяха да се бият, защото им беше нужен чека. Не знам какво се е случило. Може би тогава са дали отрицателни тестове,“ каза Фотка.
4 коментара

 1. Цветан декември 30, 2020 10:21 am  Отговор

  Въпросът е защо е позволил да се зарази. Явно типично по български не са спазвали никакви предпазни мерки, срещали са се с когото си поискат, когато си поискат. После той вируса е виновен

  • Иваил декември 30, 2020 1:57 pm  Отговор

   Защото не е професионалист и се мисли за безсмъртен…

 2. Гошо декември 30, 2020 9:14 pm  Отговор

  От видяното държание ще е трудно човек да не повярва на подобни заглавия, дори да не е 100 процента вярно 🙂 . Да се подготвяш на сръбска музика и мешана скара е в пъти по-добре от това. https://bit.ly/3o37LF4

 3. Найденов декември 31, 2020 1:11 am  Отговор

  Този Ковид , тотално и напълно е провалил подготовката му. Било му е ясно , какъв ще е изхода от мача , отивайки без подготовка, без кондиция , без спаринги. Имал е разбира се вариант , да отмени мача , както го направи първия път срещи Джошуа … последиците щяха да са, да намерят някой , който да го замени за уговорената дата.. Кубраат нямаше да получи следващ шанс(предвид напредналата възраст) , щяха да го обвинят за страхливец и остава без чек…. Но поне щеше да си спести унижението , което получи на ринга.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *