Бащата на Хабиб: Вече започваме подготовка за битката с Дъстин Порие
Бащата и треньор на шампиона на UFC Хабиб Нурмагомедов Абдулманап коментира битката за временния колан между Макс Холоуей и Дъстин Порие и отговори на въпроса за възможната среща на сина си с „Диаманта“.„Мисля, че Холоуей по никакъв начин не загуби тази битка. Съдиите можеха да му дадат победата или поне равен. Поне в три от рундовете той беше по-точен и убедителен. Давам първия и четвъртия рунд на Порие, а останалите на Холоуей. Изгледайте битка и се убедете сами.

Битка в Абу Даби? Всъщност не ни интересува Хабиб къде ще проведе следващата си битка и кой ще е негов противник, но има голяма вероятност, битката да се проведе там. За мен това е важно, защото ще мога да присъствам в ъгъла на Хабиб.

Що се отнася евентуалната битка с Порие мога да кажа, че в битката му с Холоуей беше ясно, че всеки негов удар е опасен и с него може да нарани противника си. В повечето случаи той побеждава предсрочно. Въпреки това, аз считам и винаги съм считал, че Хабиб е с няколко класи над всички. Никой не мжое да се справи с неговата борба и натиск. Вече започваме подготовка за битката, ”каза Нурмагомедов старши.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *